İŞLETME KAYIT NO : TR - 06-K-000167
KULLANIM ALANI : ALERJEN UYARISI : Gluten İçerebilir
MALZEMELER :
3 yemek kaşığı Buğday Nişastası
1 çay bardağı toz şeker
2,5 su bardağı süt
HAZIRLANIŞI :
Toz şeker ve nişastayı tencereye alıp kaşık ile karıştırın. Sütü ilave edin ve tekrar karıştırın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirmeye başlayın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve kaselere paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın.
SERVİS :
Muhallebiyi soğuk olarak arzuya göre Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
MENŞEİ : Türkiye
BELGELERİMİZ : İşletmemiz; ISO 9001:2015 sertifikasına sahiptir.
SAKLAMA KOŞULLARI : Rutubetsiz, serin, kuru ve güneş ışığı almayan yerlerde muhafaza ediniz.
ÖLÇÜ : 14,5 X 10 X 3 cm